• image
  • image
  • image
Spekemat og i særdeleshet spekepølser kan kombineres med svært mange andre ingredienser.

Se gjerne "MatPrat" for oppskrifter


For å pirre smaksløkene litt så vil vi gjerne trekke frem følgende tilknyttede ingredienser...

- Spekepølse, fetaost og spinat

- Spekemat, eggerøre, flatbrød

- Spekepølse m/rømme- og urtedressing

- Rekedal Salami med jordbærsalsa

- Rekedal Salami i potetform

- Speketårn

- Spekesalat

Kontakt informasjon

Rekedal Pølsefabrikk AS
Heimstadjordet 14
N-2656 Follebu

Telefon: 61 22 86 70
Faks: 61 22 86 71
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tips til fest

Dekk bordet med spekeskinke, fenalår og noen sorter gode spekepølser. Server også eggerøre, rømme og hjemmebakte flatbrød, pynt med appelsinbiter, agurkskiver, syltede småløk, salat og druer.

Oppbevaring av spekemat

Pølsenes lagringskvalitet er meget god. Til fjortendagers bruk anbefales kjøleskap. Ved ønske om lengre holdbarhet anbefaler vi frysing og uttak for ca to ukers behov. Ved frysing vil pølsene holde seg fine over et helt år! Pølsene må ikke oppbevares i plast.