• image
  • image
  • image

Produkter

Våre pølser kjennetegnes med god smak og høy kvalitet. Det er lavt fettinnhold i pølsene og det er ikke andre tilsetningsstoffer enn natriumnitritt(salt). Alle våre produkter har lang holdbarhet.

Grossister, butikkeiere eller privatpersoner som ønsker å vite mer om våre produkter kan gjerne kontakte oss.

PepperoniPølsen med den sterke og riktige smaken.
Populær på pizza. Sterk på smak. Passer godt på pizza, ostesmørbrød eller i omeletten.

ReinsdyrPølsene med den karakteristiske smaken av vilt.
En god viltpølse med mye smak. Et spennende pålegg til brødskiva.

ReinsdyrMild "allrounder"
Den milde, vennlige salami-varianten.

RødvinspølseDen mest populære pølsen, smaksatt med en spesiell krydderblanding.
Bestselger. Rund og mild i smaken. Passer godt på brødskiva og er et "must" på spekebordet.

HvitløkpølseAkkurat passe hvitløksmak.
Denne pølsa har mye smak, uten at hvitløken tar overhånd. Er ypperlig på pizza eller ostesmørbrød.

BaconpølseDen eneste baconpølsen! Kan spises som den er, stekes som bacon eller på pizza.
God på brødskiva eller som snacks, denne kan stekes; brukes gjerne på pizza, ostesmørbrød eller ved siden av egg. Perfekt på frokostbordet.

ReinsdyrPølsene med den karakteristiske smaken av vilt.
Vår mest solgte viltpølse, meget god!

MorrpølseSnacks eller pålegg.
Morrpølsa er god både som snacks og pålegg!

MorrpølseSom spekemat, snacks eller på skiva..
Dette er en variant av den kjente morrpølsa, denne er rød på fargen og kan sammenlignes med en salami. Mild og god. Kan brukes til spekebrett, snacks eller på brødskiva.

FårepølseUten svinekjøtt og tilsatt spekk.
Meget god fårepølse, uten tilsatt spekk eller svinekjøtt.

HjortepølseNydelig smak av hjort.

DalapølseEn meget populær pølse med mye smak!
Frisk på smaken og ikke for sterk.
DalapølseMye og god smak!

Kontakt informasjon

Rekedal Pølsefabrikk AS
Heimstadjordet 14
N-2656 Follebu

Telefon: 61 22 86 70
Faks: 61 22 86 71
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tips til fest

Dekk bordet med spekeskinke, fenalår og noen sorter gode spekepølser. Server også eggerøre, rømme og hjemmebakte flatbrød, pynt med appelsinbiter, agurkskiver, syltede småløk, salat og druer.

Oppbevaring av spekemat

Pølsenes lagringskvalitet er meget god. Til fjortendagers bruk anbefales kjøleskap. Ved ønske om lengre holdbarhet anbefaler vi frysing og uttak for ca to ukers behov. Ved frysing vil pølsene holde seg fine over et helt år! Pølsene må ikke oppbevares i plast.