Den milde, vennlige salamivarianten.
Rødvinspølse
Bestselger. Rund og mild i smaken. Passer godt på brødskiva og er et «must» på spekebordet.
Den milde, vennlige salamivarianten.
Svinekjøtt, storfekjøtt, salt, krydder, hvitløk, konserveringsmiddel E250, fargestoff E120, stabilisator E525, surhetsregulerende middel E330, antioksidant E301
133g kjøtt til 100g ferdig pølse
Energi 1720 kj/412kcal, fett 33,7g, hvorav mettede fettsyrer 14,6g, karbohydrat 0g, herav sukkerarter 0g, protein 28g, salt 3,99g.
Bestselger. Rund og mild i smaken. Passer godt på brødskiva og er et «must» på spekebordet.
Vår mest solgte viltpølse, meget god!
God på brødskiva eller som snacks, denne kan stekes; brukes gjerne på pizza, ostesmørbrød eller ved siden av egg. Perfekt på frokostbordet.
Denne pølsa har mye smak, uten at hvitløken tar overhånd. Er ypperlig på pizza eller ostesmørbrød.
En god viltpølse med mye smak. Et spennende pålegg til brødskiva.
Nydelig smak av hjort.
Pølsen med den sterke og riktige smaken. Populær på pizza. Sterk på smak. Passer godt på pizza, ostesmørbrød eller i omeletten.
Den milde, vennlige salamivarianten.
Meget god fårepølse, uten tilsatt spekk eller svinekjøtt.
Morrpølsa er god både som snacks og pålegg!
Dette er en variant av den kjente morrpølsa, denne er rød på fargen og kan sammenlignes med en salami. Mild og god. Kan brukes til spekebrett, snacks eller på brødskiva.
Frisk på smaken og ikke for sterk.
Rekedal Pølsefabrikk AS
Heimstadjordet 14
2656 Follebu
Telefon: 61 22 86 70
E-post: post@rekedal.no
Org. nr: 955 027 167
Tips til fest
Dekk bordet med spekeskinke, fenalår og noen sorter gode spekepølser. Server også eggerøre, rømme og hjemmebakte flatbrød, pynt med appelsinbiter, agurkskiver, syltede småløk, salat og druer.
Oppbevaring av spekemat
Pølsenes lagringskvalitet er meget god. Vi anbefaler at pølsene oppbevares i kjøleskap etter at de er åpnet. Ved ønske om lengre oppbevaring anbefaler vi frysing. Ved frysing vil pølsene holde seg fine over et helt år! Pølsene bør ikke oppbevares i plast etter åpning.