Hopp til innhold
  • Hjem
  • Produkter
  • Utsalgssteder
  • Oppskrifter
  • Kontakt oss
  • Hjem
  • Produkter
  • Utsalgssteder
  • Oppskrifter
  • Kontakt oss

Rekedal Pølsefabrikk AS
Heimstadjordet 14
2656 Follebu  

Telefon: 61 22 86 70
E-post: post@rekedal.no
Org. nr: 955 027 167

Tips til fest
Dekk bordet med spekeskinke, fenalår og noen sorter gode spekepølser. Server også eggerøre, rømme og hjemmebakte flatbrød, pynt med appelsinbiter, agurkskiver, syltede småløk, salat og druer.

Oppbevaring av spekemat
Pølsenes lagringskvalitet er meget god. Vi anbefaler at pølsene oppbevares i kjøleskap etter at de er åpnet. Ved ønske om lengre oppbevaring anbefaler vi frysing. Ved frysing vil pølsene holde seg fine over et helt år! Pølsene bør ikke oppbevares i plast etter åpning.