Rødvinspølse
Bestselger. Rund og mild i smaken. Passer godt på brødskiva og er et «must» på spekebordet.
Det er lavt fettinnhold i pølsene og det er ikke andre til setningsstoffer enn natriumnitritt(salt). Alle våre produkter har lang holdbarhet.
Ingen av våre produkter inneholder gluten eller laktose.
Grossister, butikkeiere eller privatpersoner som ønsker å vite mer om våre produkter kan gjerne kontakte oss.
Bestselger. Rund og mild i smaken. Passer godt på brødskiva og er et «must» på spekebordet.
Vår mest solgte viltpølse, meget god!
God på brødskiva eller som snacks, denne kan stekes; brukes gjerne på pizza, ostesmørbrød eller ved siden av egg. Perfekt på frokostbordet.
Denne pølsa har mye smak, uten at hvitløken tar overhånd. Er ypperlig på pizza eller ostesmørbrød.
En god viltpølse med mye smak. Et spennende pålegg til brødskiva.
Nydelig smak av hjort.
Pølsen med den sterke og riktige smaken. Populær på pizza. Sterk på smak. Passer godt på pizza, ostesmørbrød eller i omeletten.
Den milde, vennlige salamivarianten.
Meget god fårepølse, uten tilsatt spekk eller svinekjøtt.
Morrpølsa er god både som snacks og pålegg!
Dette er en variant av den kjente morrpølsa, denne er rød på fargen og kan sammenlignes med en salami. Mild og god. Kan brukes til spekebrett, snacks eller på brødskiva.
Frisk på smaken og ikke for sterk.
Rekedal Pølsefabrikk AS
Heimstadjordet 14
2656 Follebu
Telefon: 61 22 86 70
E-post: post@rekedal.no
Org. nr: 955 027 167
Tips til fest
Dekk bordet med spekeskinke, fenalår og noen sorter gode spekepølser. Server også eggerøre, rømme og hjemmebakte flatbrød, pynt med appelsinbiter, agurkskiver, syltede småløk, salat og druer.
Oppbevaring av spekemat
Pølsenes lagringskvalitet er meget god. Vi anbefaler at pølsene oppbevares i kjøleskap etter at de er åpnet. Ved ønske om lengre oppbevaring anbefaler vi frysing. Ved frysing vil pølsene holde seg fine over et helt år! Pølsene bør ikke oppbevares i plast etter åpning.